Υποστήριξη Επιχειρήσεων

about-us-bg.jpg
      Στην εποχή μας η πληροφορική αποτελεί σημαντικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση. Η σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία των υπολογιστών και του δικτύου της επιχείρησής σας είναι πολύ σημαντική. Ο χρόνος που χάνεται από προβλήματα αξιοπιστίας αλλά και εσφαλμένης λειτουργίας του εξοπλισμού σας είναι ιδιαίτερα δαπανηρός για εσάς, τους συνεργάτες αλλά και τους πελάτες σας.
 
Τεχνική Υποστήριξη
      Η Zero bIT προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τεχνικής υποστήριξης για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η εμπειρία μας στο χώρο της πληροφορικής, μας επιτρέπει να προσφέρουμε προσιτές και αποδοτικές υπηρεσίες με σκοπό την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας. Επίσης μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις αναβάθμισης του εξοπλισμού σας για την μέγιστη απόδοση αλλά και για προσθήκη νέων δυνατοτήτων.
 
Εξ’ αποστάσεως τεχνική υποστήριξη
     Μέσω εξειδικευμένων προγραμμάτων απομακρυσμένης διαχείρισης μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο πλήθος προβλημάτων άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να έρθει κάποιος τεχνικός στο χώρο σας. Με αυτό τον τρόπο γλιτώνετε χρόνο και χρήμα. Ταυτόχρονα σας δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας, καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχετε λύση σε καθημερινά προβλήματά σας με χαμηλό κόστος.
 
Εγκατάσταση εταιρικού δικτύου
     Υπάρχει ένα πλήθος εργασιών οι οποίες μπορούν να γίνουν πιο εύκολες με την εγκατάσταση ενός τοπικού δικτύου υπολογιστών. Ο διαμοιρασμός του Internet, η εύκολη ανταλλαγή αρχείων και η κοινή χρήση εκτυπωτών είναι μόνο ένα μικρό μέρος των δυνατοτήτων που σας προσφέρει ένα τοπικό δίκτυο. Μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την δημιουργία ενσύρματου ή ασύρματου τοπικού δικτύου για την επιχείρησή σας.
 
Συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης
      Σχεδιάσαμε ευέλικτα και οικονομικά συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης για τον επαγγελματικό σας χώρο. Με τα συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης της Zero bIT, έχετε άμεση, αποτελεσματική & αξιόπιστη συντήρηση και τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού σας, τη στιγμή που τη χρειάζεστε, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, με εξαιρετικά συμφέρουσες χρεώσεις. Τα συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης περιλαμβάνουν:
 
  • Άμεση ανταπόκριση τεχνικού μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης, απομακρυσμένης διαχείρισης ή επίσκεψης στο χώρο σας ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας σε τακτά χρονικά διαστήματα.
  • Συχνοί έλεγχοι των υπολογιστών σας για Ιούς και άλλες μορφές κακόβουλου λογισμικού (Trojans, spyware).
  • Εσωτερικός καθαρισμός και συντήρηση των υπολογιστών σας ανά 6μηνο στο χώρο σας.
  • Έκπτωση έως και 30% σε εργασίες εκτός συμβολαίου.
  • Πακέτα προπληρωμένων ωρών τεχνικής υποστήριξης με προνομιακές χρεώσεις.
  • Δωρεάν διαφημιστική καταχώρηση σε ειδικό χώρο στην ιστοσελίδα της Zero bIT.
  • Μηνιαία αναλυτική αναφορά των εργασιών μας
     Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας. Θα συζητήσουμε για τις ανάγκες σας αλλά και για τα προβλήματα που τυχών αντιμετωπίζετε έτσι ώστε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις.